* astăzi, peste 100 de avocați brăileni au ales, prin vot secret, decanul și pe cei opt membri ai Consiliului Baroului de Avocați Brăila pentru următorii patru ani * pentru funcția de decan au candidat patru avocați, iar pentru funcțiile de consilieri au fost înscriși pe liste 22 de avocați brăileni.

  

Alegeri la Baroul de Avocați Brăila. Sâmbătă, 11 martie, nu mai puțin de 102 avocați brăileni (dintr-un total de 133 avocați activi) au participat la alegerea noii conduceri a Baroului de Avocați Brăila. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Palatului Administrativ Brăila, în prezența decanului de până acum al Baroului, av. Daniel Prunău, și a av. Paul Vasilache, fost decan, unul dintre cei mai apreciați și experimentați juriști brăileni. Av. Prunău a îndeplinit funcția de decan timp de opt ani (două legislaturi), astfel că, potrivit regulamentelor UNBR, nu a mai putut candida pentru această funcție.

Pentru funcția de decan au candidat patru avocați brăileni: Aurelian Iordan, Cristian Chirilă, Mihăiță Pîrvu și Vasile Cristian, iar pentru cele opt fotolii de consilieri au candidat nu mai puțin de 22 de avocați. În urma numărării voturilor, câștigător a fost desemnat avocatul Cristian Chirilă, care este noul decan al Baroului de Avocați Brăila pentru următorii patru ani. Scaunele de consilieri ai Baroului brăilean, pentru următorii patru ani, au fost ocupate de: Florin Alexandru Beliciu, Lidia Nicole Dumitrescu, Cristina Zgîmbău, Nicoleta Ivașcu, Felicia Chirnogeanu, Marian Oprea, Mihaela Stancu și Romeo Răzvan Simici.